SET Clemă capăt fixare panou solar cu șurub inox M8x25 și piuliță

Contine: Clemă capat panou solar KS 30, 32, 35, 40 mm, Șurub cap imbus fixare clemă panou solar INOX M8 x 25, Piuliță fixare cu fantă și bilă de profil panou solar M8
Setul de mijloc este folosit pentru fixarea perimetrala a panourilor fotovoltaice de profilul de montaj.

SET Clemă îmbinare panou solar șurub inox M8x25 și piuliță

Contine: Clemă capat panou solar KS, Șurub cap imbus fixare clemă panou solar INOX M8 x 25, Piuliță fixare cu fantă și bilă de profil panou solar M8
Setul de mijloc sau imbinare este folosit pentru atașarea panourilor fotovoltaice adiacente la profilul de montaj.

Profil aluminiu suport panou solar fotovoltaic 40×40

Bara de aluminiu are două caneluri cu profile diferite. Profilul din partea de jos este pentru șuruburi M10 cu cap hexagonal și este pentru prinderea pe acoperiș. Canelura din partea de sus a barei de aluminiu este pentru piulița specială din aluminiu cu bilă și arc M8. Această piuliță se folosește la fixarea panourilor fotovoltaice pe profilul de aluminiu cu ajutorul clemelor de mijloc și a clemelor de capăt.

Suport fixare panou solar pe tablă click, fălțuită, retro panel

Produsul este utilizat în elementele de fixare structurale ale panourilor fotovoltaice pe acoperișuri cu tabla fălțuita, click sau retro panel. Este utilizat împreună cu clema fixare panou solar de capat KK sau de imbinare KS

Suport reglabil dublu panouri solare pe acoperiș din țiglă ceramică

Cârlig dublu reglabil pentru montajul panourilor fotovoltaice pe acoperiș placat cu țiglă ceramică, beton sau solzi. Suporții sunt confecționați din oțel inoxidabil 1.4016 cu conținut ridicat de crom. Această combinație de crom dă oțelului folosit o rezistență deosebită. Aceste elemente au rezistența foarte bună la apă, abur, umiditate, acizi și baze slabe

Suport reglabil panou solar fotovoltaic pentru tablă sandwich, cutată

Suport reglabil conceput pentru montarea instalațiilor solare fotovoltaice pe toate tipurile de acoperișuri acoperite cu foi trapezoidale, panouri Sandwich panel, tablă cutată. Mânerul este din oțel inoxidabil și este lipit cu bandă EPDM.

Șurub cu placă adaptoare M10 panou solar fotovoltaic pentru acoperiș metalic

Sistem de montaj format din șurub M10 cu placă adaptoare pentru acoperișurile metalice din tablă pentru asamblarea panourilor fotovoltaice. Șurubul este cu profil hexagonal DIN 933 pentru o înșurubare mai ușoară.

Kit structură MINI montaj panouri fotovoltaice pentru acoperiș metalic

Kit structură pentru montarea de panouri solare fotovoltaice pe acoperiș din țiglă metalică, tablă cutată, șindrilă, Sandwich panel. Sistemul de prindere conține șina minirail pentru panouri fotovoltaice, poziționare orizontală/ verticală sau orizontală.

Kit structură montaj panouri solare pe sol

Sisteme complete pentru montajul pe sol de panouri solare fotovoltaice. Sistemul este compus din: Suport panou solar dublu montaj pe sol, Profil aluminiu 40x 40, Surub cap hexagonal M10 x 25 INOX cu piulița auto blocantă, Conector profil aluminiu, SET Clemă îmbinare cu șurub inox M8x25 și piuliță.

Kit structura montaj panouri fotovoltaice pe acoperiș plat, terasă

Structură completă pentru montajul de panouri solare fotovoltaice pe acoperiș cu pantă mică, terasă cu hidroizolație cu membrană. Conține: Element structură montaj,  SET Clemă capăt fixare cu șurub inox M8x25 și piuliță, SET Clemă îmbinare cu șurub inox M8x25 și piuliță.