Membrană acoperiș ACOVENT

Membrana ACOVENT reglează procesul de condensare a vaporilor și de eliminare a acestora, fiind construită astfel încât să nu lase apa să treacă, iar vaporii să se elimine.

În consecință, apa care ar pătrunde sub învelitoare nu va umezi, nici căpriorii, nici termoizolația, ci se va scurge pe membrană, de-alungul acesteia.

Dimensiuni: 50×1,5 m
Greutate specifică: 90, 115, 135 g/m2

Membrană acoperiș DACHOWA

Membranele DACHOWA sunt utilizate pentru acoperișurile înclinate. Ele previn pătrunderea apei și a zăpezii în izolația termică și în structura acoperișului.
În plus, datorită permeabilității mari la vapori, se păstrează întregul acoperiș uscat, fapt de o importanță deosebită pentru economia de energie în clădiri.

Dimensiuni: 50×1,5 m
Greutate specifică: 150, 165 g/m2

Covor de ventilație tablă fălțuită/click

Membrană anticondens cu structură tridimensională din polietilenă, pentru utilizarea sub învelitorile metalice din tablă fălțuită.
Covorul de ventilație este o rețea tridimensională compusă din monofilamente de polietilenă extrudată, acoperită cu stabilizator UV (negru de fum), având o morfologie izometrică piramidală, pentru a crea un strat de separație și de amortizare a zgomotului produs de ploaie sau grindină pe suprafața învelitorii.

Greutate: cca 300 g / m²
Grosime: 8 mm
Rezistență UV: de 4 m
Dimensiune rolă: 1,4 m x 25 mb = 35 m²
Greutate rolă: cca. 10.50 kg