Bandă etanșare coș/perete/ferestre acoperiș – 3D

Banda etanșare 3D este un produs destinat pentru etanșarea coșurilor de fum, a pereților, calcanului și a ferestrelor de mansardă. Este un produs universal, aderent la orice suprafață, confecționat dintr-un strat de aluminiu presat, ceea ce-i conferă o flexibilitate mare, mulându-se ușor după forma ondulată a țiglelor sau a conturului pereților, iar pe interior, întreaga suprafață este acoperită cu un adeziv butilic de înaltă calitate, astfel că nu mai este nevoie de lipirea cu alți adezivi. Este rezistent la radiațiile UV, îngheț, umiditate.

Lățime: 300 mm
Lungime rolă: 5 m
Suprafața rolei: 1,5 m²
Material: aluminiu, cupru sau plumb

Bandă etanșare coș/perete/ferestre acoperiș – CLASIC

Banda etanșare Clasic este un produs destinat pentru etanșarea coșurilor de fum, a pereților, calcanului și a ferestrelor de mansardă. Este un produs universal, aderent la orice suprafață, confecționat dintr-un strat de aluminiu, aspect gofrat, ceea ce-i conferă o flexibilitate mare, mulându-se ușor după forma ondulată a țiglelor sau a conturului pereților, iar pe interior, întreaga suprafață este acoperită cu un adeziv butilic de înaltă calitate, astfel că nu mai este nevoie de lipirea cu alți adezivi. Este rezistent la radiațiile UV, îngheț, umiditate.

Lățime: 300 mm
Lungime rolă: 5 m
Suprafața rolei: 1,5 m²
Material: aluminiu, cupru sau plumb

Banda Aluband

Bandă confecționată dintr-un strat bituminos puternic adeziv, acoperit cu folie de aluminiu, foarte rezistentă la condițiile mediului exterior. Recomandată pentru etanșarea jgheaburilor, a ferestrelor boltite, etanșarea pe elemente de sticlă, etanșarea între pereți și extensii, la îmbinarea acoperișului. Aluband este ușor de aplicat în forma dorită, se lipește instantaneu și are o mare rezistență la rupere.

Lăţime: 5 cm, 10 cm, 15 cm, 30 cm
Lungime rolă: 10 m
Grosime: 1,5 mm
Material: tablă de aluminiu pe faţă, iar pe dos material autoadeziv
Fixare: autoadeziv

Banda butilică

Produsul este destinat pentru lipirea membranelor de acoperiș, etanșarea îmbinărilor și a racordurilor în domeniul construcțiilor, etanșarea panourilor sandwich în construcții metalice. Asigură o foarte bună barieră de vapori, fiind compatibilă cu multe suprafețe, cum ar fi zidărie, lemn, materiale metalice, ipsos și majoritatea produselor din plastic. Produsul se caracterizează printr-o rezistență excelentă la umiditate, aderență și etanșare ridicate. Nu își modifică volumul și nu conține solvenți.

Lungime: 60 m
Lățime: 15 mm
Grosime: 1/1.5 mm

Banda expandabilă

Banda expandabilă impregnată, autoadezivă, din poliuretan, are proprietăți ignifuge și este destinată pentru izolarea doliilor la acoperișuri, umplerea rosturilor în construcții, izolări între rame și uși de ferestre. Produsul expandează și umple perfect spațiile inegale și spărturile. Spuma poliuretanică impregnată cu suspensie acrilică, care crește rezistența la procesul de îmbătrânire, se extinde de 4-5 ori în raport cu grosimea inițială. Principalele caracteristici sunt izolarea termică și fonică, rezistență UV, nu are miros, este neutru din punct de vedere chimic și este un foarte bun hidroizolant.

Dimensiuni:
10mm x 10mm x 12,5 m
20mm x 20mm x 8 m
20mm x 40mm x 5 m
20mm x 60mm x 5 m

Banda suport șipcă

Banda pentru suport șipcă, cu spumă polietilenică autoadezivă are rol de a preveni în mod eficient pătrunderea apei în sistemul de izolație. Sunt proiectate pentru sigilarea membranelor de înțepături de capse sau cuie și pentru combaterea inegalităților. Se caracterizează prin rezistență la procesul de îmbătrânire și o aderență ridicată.

Dimensiuni:
Lățime: 50 mm
Lungime: 30 ml
Grosime: 3 mm

Profil metalic etanșare bandă coș/perete

Produs destinat pentru fixarea benzilor de etanșare. Este confecționat din aluminiu cu grosimea de 0.5 mm, acoperit cu un strat de vopsea poliesterică. Acoperirea lăcuită este protejată suplimentar cu folie de polipropilenă, care este îndepărtată în timpul instalării.
Prinderea se face cu dibluri şi şuruburi la o distanţă de max. 20 cm. Etanşarea rosturilor cu silicon asigură o protecţie îndelungată împotriva ploii şi a zăpezii.

Dimensiune: 1 m x 8 cm
Necesar: 1 m liniar

Burete etanșare dolie

Se utilizează la închiderea golurilor între dolie şi țigle. Confecționat din spumă poliuretanică, cu strat adeziv; nu permite pătunderea apei şi a zăpezii sau a prafului sub țigle.
Find vorba de burete, absorbția de apă este minimă și se usucă foarte repede.

Necesar: 2 buc / ml dolie
Lungime: 1,00 m
Înălțime: 50 mm
Lățime: 27 mm
Material: poliuretan
Fixare: autoadezivă