Parafrunzar jgheab

Parafrunzar jgheab – PVC. Element ce păstrează jgheabul curat, asigurând permanent un debit normal. Confecționat din PVC foarte flexibil (elastic).

Avantaje:
● Împiedică pătrunderea în jgheab a frunzelor și a crengilor;
● Asigură un debit constant al jgheabului;
● Prelungește durata de viață a jgheaburilor, eliminând materia organică.

Lungime: 100 cm
Lățime: 17 cm

Parafrunzar universal

Element confecționat dintr-un plastic special (polietilenă), utilizat pentru obturarea scurgerilor pluviale cu corpuri solide (frunze, hârtii, etc.). Utilizabil pentru toată gama de guri de scurgere, adecvate pentru diametre cuprinse între Ø 75 mm şi Ø 125 mm.

Spray corector

Spray retuș lucios sau mat pentru renovarea colilor de tablă tip țiglă.

Vopsea acrilică cu uscare rapidă, folosită pentru renovarea colilor de tablă tip țiglă, a jgheaburilor, a burlanelor și a oricăror structuri metalice acoperite cu lacuri din poliuretan, poliesteri cu straturi de plastisol, pvc, prin metoda coil-coating.

Spray-ul conține agenți anti-coroziune și prezintă rezistență mare la factorii agresivi de mediu. Se aplică în straturi.

Cantitate: 520 g – 400 ml

Bandă anti-păsări

Element de protecție împotriva păsărilor, cu 6, 12, 18 sau 24 rânduri de țepi, ce împiedică depunerea de excremente și formarea cuiburilor. Împiedică, de asemenea, coroziunea suprafețelor metalice protejate. Confecționat din policarbonat rezistent UV la bază, iar țepii din oțel inoxidabil.
Zone de montaj: Cornișe, Balcoane, Acoperișuri, Uluce, Pervaz de fereastră, Streșini, Monumente istorice, Biserici, Luminatoare, Poduri, etc.

Lungime: 340 mm
Tip: A/B/C/D/BS

Bandă reparații membrană acoperiș

Bandă utilizată pentru lipirea și etanșarea fisurilor sau a tăieturilor membranelor și a foliilor de acoperiș. Este potrivită pentru diferite tipuri de materiale de construcții, cum ar fi: folie, membrană, lemn, metal, PVC, etc.

Caracteristici:
• Adeziune extrem de ridicată;
• Rezistență mare la procesul de îmbătrânire;
• Rezistență mare la condițiile meteorologice.

Dimensiune:
Lungime: 25 m
Lățime: 7,5 cm

Bandă protecție streașină

Element ce permite pătrunderea aerului, dar în același timp împiedică pătrunderea păsărilor și a insectelor sub învelitoare. Se montează în lungul liniei de streaşină, cu scopul de a asigura ventilarea și de a preveni formarea de mucegai. Confecționat din material plastic, fixarea se realizează cu ajutorul cuielor sau a şuruburilor la o distanţă de 20 cm. La ţiglele ondulate se foloseşte împreună cu pieptenele de închidere.

Dimensiune: 8/10 cm x 1 m
Necesar: 1 ml bandă per 1 ml streaşină
Material: PP

Pieptăn streașină

Element de protecţie streaşină ce împiedică pătrunderea păsărilor în spaţiul dintre prima şipcă suport şi ţiglele profilate.

Se montează în lungul liniei de streaşină, când în locul elementului de aerisire cu pieptene e folosită şipcă dublă, ce susţine primul rând de ţiglă.

Pieptenele urmărește conturul interior al ţiglelor, asigură intrarea aerului de ventilare şi protejează împotriva păsărilor şi a insectelor. Confecționat din material plastic, fixarea se realizează cu ajutorul cuielor sau a şuruburilor la o distanţă de 20 cm.

Necesar: 1 buc/ ml streaşină
Dimensiune: 60 × 1000 mm
Material: PP

Pieptăn ventilare streașină

Element ce asigură pătrunderea aerului, cu scopul de a se efectua ventilarea și de a preveni formarea de mucegai. Trebuie montat ca dublură a primei şipci de la streaşină.

Necesar: 1 buc/ ml streaşină
Dimensiune: 30 x 1000 mm
Lungime pieptene: 60 mm
Material: PP