Confidențialitate

 

Datele solicitate

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, dogavgrup.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul dogavgrup.ro este operat de societatea DOGAV GRUP SRL, cu sediul în Parcul Industrial Miroslava Str. Basarabia, Nr. 8 Brătuleni, înscrisă la Registrul Comertului cu numarul j24/3157/2008.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor și a serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
  • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea ro, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intra sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, iar dogavgrup.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat, în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, de a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar să dezvăluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când consideram, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către dogavgrup.ro prin email la adresa office@dogavgrup.ro ,puteți solicita  ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteti contacta în acest sens prin email la adresa office@dogavgrup.ro

În cazul în care doriti să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa office@dogavgrup.ro. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.