Membrana acoperis ACOVENT

Membrana ACOVENT regleaza procesul de condensare a vaporilor si de eliminare a acestora, fiind construita astfel incat nu lasa apa sa treaca, iar vaporii se elimina.

In consecinta, apa care ar patrunde sub invelitoare nu va umezi nici capriorii, nici termoizolatia , ci se va scurge pe membrana, de-alungul acesteia.

Dimensiuni: 50×1,5 m
Greutate specifica: 90, 115, 135 g/m2

Membrana acoperis DACHOWA

Membranele DACHOWA  sunt utilizate pentru acoperișuri înclinate. Ele previn pătrunderea ploii și zăpezii în izolatia termica si structura acoperisului.

În plus, datorită permeabilitate mare la vapori, se păstrează întregul uscat acoperiș, care este de o importanță deosebită pentru economiile de energie în clădiri.

Dimensiuni: 50×1,5 m
Greutate specifica: 150, 165 g/m2

Covor de ventilatie tabla faltuita/click

Membrana anticondens cu structura tridimensionala din polietilena, pentru utilizare sub invelitorile metalice din tabla faltuita.

Covorul de ventilatie este o retea tridimensionala compusa din monifilamente de polietilena extrudata, acoperita cu stabilizator UV (negru de fum), avand o morfologie izometrica piramidala, pentru a crea un strat de separatie si de amortizare a zgomotului produs de ploaie sau grindina pe suprafata invelitorii

Dimensiuni: 30×1,00 m
Greutate specifica: 300 g/m2