Termeni și condiții

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului dogavgrup.ro
Site-ul dogavgrup.ro este operat de societatea DOGAV GRUP SRL, cu sediul în  Parcul Industrial Miroslava Str. Basarabia, Nr. 8 Brătuleni înscrisă la Registrul Comerțului cu numărul j24/3157/2008. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului dogavgrup.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decat cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații, urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și să interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumpărător și DOGAV GRUP sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fără penalități și făăa invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul dogavgrup.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului dogavgrup.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si condițiile de utilizare și orice dispute, de orice fel, care ar putea să apară între utilizatori și administratorii dogavgrup.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul dogavgrup.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului , în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui site, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@dogavgrup.ro